Nákupní košík je prázdný

Nová cisterna Annaburger HTS 22.27 jezdí v Bělčicích

Čtvrtek 12.05.2022

Zemědělské družstvo Bělčice hospodaří mezi Příbramí a Strakonicemi na výměře 1 900 hektarů, z čehož je 1 300 ha orné půdy. Družstvo se zabývá chovem skotu i prasat, provozuje prodejnu, ve které prodává hovězí a vepřové maso z vlastního chovu a další produkty, a na středisku v Bělčicích má i bioplynovou stanici. Od roku 2012 používají v Bělčicích kombinované rozmetadlo Annaburger HTS 22.07 TeleLiner na hydraulickém podvozku.

Letos na jaře jsme ve spolupráci s firmou Daňhel Agro a.s. dodali do Bělčic cisternu Annaburger HTS 22.27 o objemu 18 kubíků. Cisterna má klasický hydraulicky odpružený podvozek s hydraulicky odpruženou ojí, zvedatelnou nápravou a natáčecí zadní nápravou. Na cisternu byly zvoleny skvělé pneumatiky Alliance 390 o rozměru 710/50 R30,5. O sání a výtlak se stará osvědčená vývěva Jurop o výkonu 12 200l/min vzduchu.

K plnění slouží stranový otvor, případně lze využít nasávací ruku o průměru 200 mm a nebo pneumaticky ovládaný vrchní otvor. K aplikaci slouží botkový aplikátor Bomech Farmer o záběru 12 m, který si v Bělčicích vyzkoušeli na naší DEMO cisterně a byly velmi spokojeni. Jeho přednosti se poznají hlavně při aplikaci na posečené louky, ale svou variabilitou zvládne jakékoliv nasazení.

Přejeme Zemědělskému družstvu Bělčice mnoho spokojenosti s cisternou Annaburger. Pokud by Vás zajímalo více o družstvu a o jejich prodejně, podívejte se na jejich internetové stránky: www.zdbelcice.cz


Registrace newsletteru

Chcete-li pravidelně dostávat zajímavé novinky o naší zemědělské technice, o nových produktech a akcích, potom vyplňte následující formulář a veškeré informace budou chodit pohodlně do Vaší e-mailové schránky.

Registrovat

Prohlédněte si archiv novinek »

Kontaktujte nás